sk vide

SK Vide är en idrottsförening som varit verksam i Knivsta sedan 1941. Vid start ingick många olika idrotter i föreningens verksamhet, sedan 1988 ligger fokus på enbart innebandy. 2016 fyllde SK Vide 75 år.

SK Vide är en förening med bred satsning på barn och ungdomar men har också ett herrlag i division 2 och ett nystartat damlag. Sammanlagt består SK Vide av 18 lag med cirka 400 aktiva medlemmar och totalt över 500 medlemmar vilket gör föreningen till Upplands fjärde största innebandyförening.

SK Vides målsättning är att vara en av de ledande innebandyföreningarna avseende ungdoms- verksamheten i distriktet och vi växer år för år. Över 100 ledare är med och ser till att verksamheten växer och mår bra. Hemmaarena är Alsikehallen i Knivsta.

SK Vide vill:
– verka för en meningsfull fritid för barn och ungdomar i Knivsta kommun

– arbeta för att fostra egna produkter för att behålla en aktiv junior- och seniorverksamhet samt

-skapa ett livslångt intresse

-ansvara för att våra spelare till att bli goda medborgare

-arbeta för att våra barn och ungdomar till att ta ansvar och vara bra lagspelare och kamrater

-verka för att skapa en gemenskap mellan ledare, spelare och föräldrar i klubben

För att kunna ge så många barn och ungdomar som möjligt tillfället att idrotta vill vi nu utveckla verksamheten och till det krävs en bra ekonomi. Med anledning av detta söker vi nu aktivt efter huvudsponsorer som vill vara med och verka för att innebandy fortsätter att vara en av de billigaste sporterna i Knivsta